× Onderdelenstore24.nl

file ERA temperatuursensor

Meer
4 jaren 6 maanden geleden - 4 jaren 5 maanden geleden #19796 door Alex
ERA temperatuursensor was gemaakt door Alex
Wanneer u in de auto zit en u vraagt zich af wat de temperatuur buiten zou zijn op het moment van het rijden, dan beseft u zich waarschijnlijk dat dit zeer essentiële informatie voor u zou kunnen zijn waar u uw handelingen op aan zou moeten passen. Nu gaat dit natuurlijk niet op bij de vraag of het vijftien of zestien graden boven nul is, maar wanneer de temperatuur ineens richting het vriespunt zakt, dan moet u er rekening mee houden dat u anders zal moeten gaan rijden. Maar dan moet u uiteraard wel eerst over deze informatie beschikken. Dat kan met een ERA <a href=" nl.wikipedia.org/wiki/Temperatuursensor ">temperatuursensor</a>.

Het lijkt misschien op overbodige luxe, maar het tegendeel is waar. Zeker wanneer u regelmatig langere afstanden aflegt met de auto, waarbij u misschien zelfs regelmatig het buitenland aandoet, dan kunnen de temperaturen tijdens het rijden nog wel eens sterke schommelingen laten zien. Wanneer u de auto instapt met zes graden en u zet de verwarming aan, dan is de kans groot dat u op een gegeven moment vergeet dat er kans is op plaatselijke vorst, waardoor het wegdek opgevroren kan zijn. Houdt u hier geen rekening mee, dan is de kans groot dat u ergens in de berm belandt, of op een andere manier de auto niet op de straat weet te houden.

Een ERA temperatuursensor is dus zeker geen overbodige luxe, maar een extra manier om te zorgen dat u als bestuurder een stuk veiliger kunt rijden, ook wanneer er kans is op plaatselijke vorst, zonder dat u zich hiervan bewust bent. Houdt u ook vooral in de gaten dat een sensor aangesloten moet worden op een display, heeft u deze nog niet, bestelt u dan deze direct mee zodat u direct meer veilig de weg op kunt.

<a href=" www.reservedelenstore.nl/onderdelen ">Info: ReservedelenStore.NL</a>
Laatst bewerkt 4 jaren 5 maanden geleden doorAlex.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Meer
4 jaren 6 maanden geleden - 4 jaren 6 maanden geleden #19799 door Stefanow
Beantwoord door Stefanow in topic ERA temperatuursensor
Ja het zou verboden moeten worden om zonder rond te rijden. Jemme, sponsert ie ook zijn spam?

Facebook kills forums. Fuck FB - Save a forum.
Laatst bewerkt 4 jaren 6 maanden geleden doorStefanow.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.193 seconden

Copyright © 2017. All Rights Reserved.